TraderMate - apa itu? Halal atau Haram? Ulasan Pelanggan dari Malaysia 2022
TraderMate apa itu?

TraderMate

TraderMate apa itu?

TraderMate ialah platform internet yang membantu penggunanya membuat tapak dagangan. Jika anda ahli gabungan tetapi tidak mempunyai tapak web, pasaran ini boleh membantu memudahkan proses pemasaran anda. Di samping itu, perisian ini boleh meningkatkan pemasaran anda, ia boleh membantu anda bekerja dengan pemasaran e-mel, mendapatkan trafik dan mempromosikan produk anda. Platform ini membolehkan pelanggan melawat tapak, menyemak produk yang anda jual, berinteraksi dengan penjual dan membeli.
TraderMate ialah platform yang membolehkan sesiapa sahaja bertindak sebagai pencipta atau pembeli saham. Aplikasi ini berfungsi di seluruh dunia, membolehkan anda membeli dan menjual saham dari semua negara. Platform ini menggabungkan semua kemudahan yang direka untuk kerja yang selesa seorang peniaga. Laman web ini menyediakan mentor dan petua untuk pemula.

maklumat - TraderMate
Tajuk TraderMate
Laman rasmi www.TraderMate.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris
Penghantaran nasional Malaysia

TraderMate - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

TraderMate bukanlah platform yang ingin memufliskan pelanggan, tiada permainan di sini. Ia menyokong pasaran saham sedia ada. Ini membolehkan pemula mendapat pemahaman yang jelas tentang dunia pelaburan di bawah bimbingan mentor berpengalaman. Platform ini tidak memerlukan kemasukan data peribadi, seperti pasport, ia hanya berfungsi pada maklumat am yang dimasukkan secara sukarela oleh pengguna. Semasa mendaftar, TraderMate hanya boleh meminta nama pertama dan akhir, dan e-mel berdaftar, dalam beberapa kes nombor telefon mungkin diperlukan, data dari tapak ini tidak dipindahkan ke mana-mana.

Kebaikan dan keburukan

  • Deposit minimum yang rendah
  • Platform perdagangan yang maju
  • Hasil yang tinggi
  • Kebolehpercayaan dan keselamatan

Bagaimana cara gunakan TraderMate?

Untuk menjadi peniaga di platform, anda perlu mendaftar dengan nama penuh dan mel berdaftar anda. Dalam akaun peribadi anda, nyatakan tempat kediaman, ini perlu untuk mengisih tawaran. Daftar di laman web rasmi TraderMate. Ia tidak sukar untuk melakukan ini, walaupun untuk pemula yang baru bermula dengan komputer. Untuk mendaftar, anda mesti pergi ke tapak.
Blok pendaftaran akan dipaparkan pada halaman utama. Ia adalah perlu untuk memasukkan data anda di dalamnya - nama, nama keluarga dan e-mel untuk komunikasi seterusnya. Di bahagian bawah, anda perlu menandakan kotak pada item yang pengguna bersetuju untuk menghantar mesej e-mel, dan bersedia untuk latihan lanjut dalam asas perdagangan. Selepas semua langkah, anda perlu mengklik pada butang Dapatkan akses percuma. Dalam tetingkap yang muncul, pengguna menunjukkan nombor telefonnya, dan keluar dengan kata laluan yang kuat, yang boleh anda gunakan selepas pendaftaran,untuk memasuki tapak kedua-dua dari komputer dan dari telefon. Log masuk ke akaun peribadi anda dan tambah nilai kediamannya. Data yang diperlukan untuk berfungsi dengan betul perkhidmatan dan untuk mengisih tawaran pasaran yang diterima daripada pengguna.
Isi semula akaun peribadi anda. Bekerja dalam platform dagangan TraderMate hanya boleh dilakukan jika anda mempunyai modal permulaan $ 200-5000. Kerja platform dagangan, perkhidmatan ini membolehkan anda memilih kaedah pengeluaran dana, mata wang, kaedah dan objek pelaburan. Secara umum, bekerja di TraderMate tidak berbeza daripada bekerja di platform dagangan lain.

Bagaimana TraderMate berfungsi?

Untuk bermula dengan TraderMate, anda memerlukan modal permulaan $200. Platform ini membolehkan anda bekerja dalam dua mod demo dan Perkhidmatan membolehkan anda bekerja dalam dua mod - demo dan standard. Mod demo sesuai untuk pemula, membolehkan anda menguasai strategi baharu untuk menjalankan urus niaga dan mempelajari asas perdagangan dalam pasaran saham. Pemilikan dua mod akan meluaskan peluang dagangan pengguna dengan ketara. Untuk mendapatkan akses kepada kerja pada kefungsian penuh dalam kerja, anda perlu memasukkan data tambahan ke dalam akaun peribadi anda: lampirkan foto pasport, pendaftaran atau dokumen lain. mengesahkan kehadiran tempat kediaman semasa. Fungsi ini telah diperluaskan untuk pengguna berdaftar dan disahkan, membolehkan mereka mempunyai akses kepada kursus dalam talian, carta analisis dan laporan untuk pasaran komersial.
TraderMate menyediakan pelanggannya dengan beberapa platform untuk digunakan. Yang paling popular ialah MT4. Kemudahannya terletak pada kesederhanaan dan kemudahan penggunaannya. Platform ini membolehkan anda menerima pemberitahuan tentang jualan yang telah selesai dan aktiviti lain di pasaran, untuk menghubungkan pelanggan jauh untuk menghubungi bahagian sokongan mengenai isu yang menarik minat anda. Terdapat tiga jenis status tersuai yang boleh dibeli bergantung pada keperluan pedagang: klasik, gangsa, perak dan VIP. Ambang leverage yang diberikan kepada peniaga bergantung pada status pelanggan.

Maklumbalas Pelanggan

Sembang sokongan sentiasa berhubung, bertindak balas dengan cepat dan bermaklumat. Saya sangat menyukai amalan akaun pelaburan, membenarkan pedagang baru mengamalkan strategi dagangan
Mengkreditkan wang dengan pantas ke akaun, membantu pengurus dalam detik sukar perdagangan, ketersediaan alat analisis, juga membantu pemula untuk memasuki dunia perdagangan dengan yakin.
Semuanya baik-baik saja, sokongan sentiasa berhubung, banyak petua.Satu-satunya kelemahan yang menyusahkan yang mengelirukan pengguna ialah jumlah permulaan yang agak tinggi untuk memasuki kawasan pelaburan - $ 200.

Soalan Lazim

Adakah TraderMate penipuan atau tidak?

TraderMate telah membuktikan dengan masa dan ulasan pelanggan bahawa laman web ini boleh dipercayai.

Boleh saya buat pengeluaran daripada TraderMate?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan cara yang sesuai untuk anda.

Berapa banyak saya perlu deposit dengan TraderMate?

Deposit minimum dengan TraderMate adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Daftar pada TraderMate di Malaysia?

Alternatif

Penarafan


Keselamatan
4.9
Sokongan
4.8
Reputasi
4.6
Pilihan pembayaran
5
Pengalaman pengguna
4.7
Keuntungan
5
Kemudahan penggunaan
4.3
Kedudukan keseluruhan
4.8
Tarikh penulisan artikel:
Close