TraderMate Testimoni Pelanggan

TraderMate

Apa itu TraderMate?

TraderMate ialah platform internet yang membantu penggunanya membuat tapak dagangan. Jika anda ahli gabungan tetapi tidak mempunyai tapak web, pasaran ini boleh membantu memudahkan proses pemasaran anda. Di samping itu, perisian ini boleh meningkatkan pemasaran anda, ia boleh membantu anda bekerja dengan pemasaran e-mel, mendapatkan trafik dan mempromosikan produk anda. Platform ini membolehkan pelanggan melawat tapak, menyemak produk yang anda jual, berinteraksi dengan penjual dan membeli.
TraderMate ialah platform yang membolehkan sesiapa sahaja bertindak sebagai pencipta atau pembeli saham. Aplikasi ini berfungsi di seluruh dunia, membolehkan anda membeli dan menjual saham dari semua negara. Platform ini menggabungkan semua kemudahan yang direka untuk kerja yang selesa seorang peniaga. Laman web ini menyediakan mentor dan petua untuk pemula.

Adakah ia penipuan atau sah?

Berdasarkan pengalaman peribadi saya dan ulasan pelanggan, saya percaya bahawa TraderMate bukanlah satu penipuan.

TraderMate bukanlah platform yang ingin memufliskan pelanggan, tiada permainan di sini. Ia menyokong pasaran saham sedia ada. Ini membolehkan pemula mendapat pemahaman yang jelas tentang dunia pelaburan di bawah bimbingan mentor berpengalaman. Platform ini tidak memerlukan kemasukan data peribadi, seperti pasport, ia hanya berfungsi pada maklumat am yang dimasukkan secara sukarela oleh pengguna. Semasa mendaftar, TraderMate hanya boleh meminta nama pertama dan akhir, dan e-mel berdaftar, dalam beberapa kes nombor telefon mungkin diperlukan, data dari tapak ini tidak dipindahkan ke mana-mana.

Maklumat - TraderMate
Nama perkhidmatan TraderMate
Laman rasmi www.TraderMate.my
Akaun demo Percuma
Mata wang akaun Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa antara muka Melayu, Inggeris
Tersedia di negara Malaysia

Bagaimana nak guna?

Untuk menjadi peniaga di platform, anda perlu mendaftar dengan nama penuh dan mel berdaftar anda. Dalam akaun peribadi anda, nyatakan tempat kediaman, ini perlu untuk mengisih tawaran. Daftar di laman web rasmi TraderMate. Ia tidak sukar untuk melakukan ini, walaupun untuk pemula yang baru bermula dengan komputer. Untuk mendaftar, anda mesti pergi ke tapak.
Blok pendaftaran akan dipaparkan pada halaman utama. Ia adalah perlu untuk memasukkan data anda di dalamnya - nama, nama keluarga dan e-mel untuk komunikasi seterusnya. Di bahagian bawah, anda perlu menandakan kotak pada item yang pengguna bersetuju untuk menghantar mesej e-mel, dan bersedia untuk latihan lanjut dalam asas perdagangan. Selepas semua langkah, anda perlu mengklik pada butang Dapatkan akses percuma. Dalam tetingkap yang muncul, pengguna menunjukkan nombor telefonnya, dan keluar dengan kata laluan yang kuat, yang boleh anda gunakan selepas pendaftaran,untuk memasuki tapak kedua-dua dari komputer dan dari telefon. Log masuk ke akaun peribadi anda dan tambah nilai kediamannya. Data yang diperlukan untuk berfungsi dengan betul perkhidmatan dan untuk mengisih tawaran pasaran yang diterima daripada pengguna.
Isi semula akaun peribadi anda. Bekerja dalam platform dagangan TraderMate hanya boleh dilakukan jika anda mempunyai modal permulaan $ 200-5000. Kerja platform dagangan, perkhidmatan ini membolehkan anda memilih kaedah pengeluaran dana, mata wang, kaedah dan objek pelaburan. Secara umum, bekerja di TraderMate tidak berbeza daripada bekerja di platform dagangan lain.

Bagaimanakah ia benar-benar berfungsi?

Untuk bermula dengan TraderMate, anda memerlukan modal permulaan $200. Platform ini membolehkan anda bekerja dalam dua mod demo dan Perkhidmatan membolehkan anda bekerja dalam dua mod - demo dan standard. Mod demo sesuai untuk pemula, membolehkan anda menguasai strategi baharu untuk menjalankan urus niaga dan mempelajari asas perdagangan dalam pasaran saham. Pemilikan dua mod akan meluaskan peluang dagangan pengguna dengan ketara. Untuk mendapatkan akses kepada kerja pada kefungsian penuh dalam kerja, anda perlu memasukkan data tambahan ke dalam akaun peribadi anda: lampirkan foto pasport, pendaftaran atau dokumen lain. mengesahkan kehadiran tempat kediaman semasa. Fungsi ini telah diperluaskan untuk pengguna berdaftar dan disahkan, membolehkan mereka mempunyai akses kepada kursus dalam talian, carta analisis dan laporan untuk pasaran komersial.
TraderMate menyediakan pelanggannya dengan beberapa platform untuk digunakan. Yang paling popular ialah MT4. Kemudahannya terletak pada kesederhanaan dan kemudahan penggunaannya. Platform ini membolehkan anda menerima pemberitahuan tentang jualan yang telah selesai dan aktiviti lain di pasaran, untuk menghubungkan pelanggan jauh untuk menghubungi bahagian sokongan mengenai isu yang menarik minat anda. Terdapat tiga jenis status tersuai yang boleh dibeli bergantung pada keperluan pedagang: klasik, gangsa, perak dan VIP. Ambang leverage yang diberikan kepada peniaga bergantung pada status pelanggan.

Faedah

  • Deposit minimum yang rendah
  • Platform perdagangan yang maju
  • Hasil yang tinggi
  • Kebolehpercayaan dan keselamatan

Soalan Lazim

Bolehkah saya mengeluarkan wang daripada TraderMate?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan apa-apa cara yang sesuai untuk anda.

Apakah deposit minimum di TraderMate?

Deposit minimum di TraderMate ialah $250.

Daftar pada TraderMate di Malaysia

Alternatif

Penilaian

Keselamatan 4.9
Sokongan 4.8
Reputasi 4.6
Pilihan pembayaran 5
Pengalaman pengguna 4.7
Keberuntungan 5
Mudah untuk digunakan 4.3
Kedudukan keseluruhan 4.8
Tarikh:
Tarikh Diubah Suai:

Testimoni Pelanggan

Berdasarkan 3 ulasan malaysia di laman web kami, penilaian purata untuk produk ini TraderMate 4.3
4.3/5

Adakah terdapat sebarang ulasan negatif tentang TraderMate?

Kami tidak menemui sebarang ulasan negatif yang disahkan untuk TraderMate dalam kalangan pelanggan.
4.4/5.00
Sembang sokongan sentiasa berhubung, bertindak balas dengan cepat dan bermaklumat. Saya sangat menyukai amalan akaun pelaburan, membenarkan pedagang baru mengamalkan strategi dagangan
4.3/5.00
Mengkreditkan wang dengan pantas ke akaun, membantu pengurus dalam detik sukar perdagangan, ketersediaan alat analisis, juga membantu pemula untuk memasuki dunia perdagangan dengan yakin.
4.2/5.00
Semuanya baik-baik saja, sokongan sentiasa berhubung, banyak petua.Satu-satunya kelemahan yang menyusahkan yang mengelirukan pengguna ialah jumlah permulaan yang agak tinggi untuk memasuki kawasan pelaburan - $ 200.

Tulis maklum balas