The News Spy Testimoni Pelanggan

The News Spy

Apa itu The News Spy?

The News Spy – perisian yang dikatakan menjadi alat dalam talian yang mengumpul maklumat daripada data besar. News Spy berfungsi dimana apabila data dikumpul dan dianalisis, pakar dalam platform akan berikan maklumat tersebut kepada ahlinya dalam cara termudah dimana orang yang baru mula berdagang juga dapat memahaminya.

Robot ini dikatakan telah menjadi alat maklumat berdagang termaju pada hari ini. Ulasan yang kami terima merangkumi kadar kejayaan melebihi 80%. Walaupun robot ini tampil sebagai pilihan terbaik, ia juga datang dengan risiko. Oleh itu, para pedagang perlu berhati-hati ketika menggunakannya. Ia dikatakan tidak bijak jika anda berdagang dengan jumlah yang anda tak mampu menanggung kerugian.

Adakah ia penipuan atau sah?

Berdasarkan pengalaman peribadi saya dan ulasan pelanggan, saya percaya bahawa The News Spy bukanlah satu penipuan.

Fungsi sistem perdagangan ini dilaporkan sebagai satu produk pengumpulan pelbagai maklumat dan analisis manusia secara automatik. Kombinasinya merupakan satu teknologi menakjubkan kerana belum ada sistem yang dapat dibandingkan dengannya berkaitan dengan penggunaan maklumat secara intensif. Teknologi ini memberikan mesej tepat dimana pengguna boleh mendapat keuntungan ketika berdagang.

Maklumat - The News Spy
Nama perkhidmatan The News Spy
Laman rasmi www.The News Spy.my
Akaun demo Percuma
Mata wang akaun Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa antara muka Melayu, Inggeris
Tersedia di negara Malaysia

Bagaimana nak guna?

Pendaftaran adalah sangat mudah dan boleh dibuat dalam beberapa minit. Untuk mendaftar, ikuti langkah-langkah di bawah.

 1. Pendaftaran

  Borang pendaftaran boleh diambil di halaman utama. Untuk mendaftar, anda perlu isi beberapa maklumat berikut spt. Nama Awal, Nama Akhir, Alamat Emel, Kata Laluan, dan Nombor Telefon. Bagi setiap pendaftaran yang berjaya, maklumat anda akan didaftarkan pada pangkalan data perisian tersebut. Setelah anda log masuk, perisian tersebut boleh mula digunakan oleh anda – tanpa kos dan yuran yang anda boleh gunakan untuk akaun demo.

 2. Deposit
  Untuk mula berdagang, pengguna perlu membuat deposit sekurang-kurangnya $250. Deposit boleh dilakukan melalui pelbagai siaran tersedia di dalam laman web.
 3. Perdagangan Demo
  Sebagai seorang pengguna yang baru mula berdagang, ia dinasihatkan supaya anda ikuti perdagangan demo terlebih dahulu sebelum anda berdagang sepenuh masa bagi mendapatkan anda pengalaman dan kebiasaan mencukupi dalam menggunakan sistem perdagangan automatik ini.
 4. Berdagang

  Untuk mula berdagang setelah dana didepositkan dan semua tetapan telah dibuat dalam akaun, pedagang perlu klik “Berdagang” pada akaun eksklusifnya dalam perisian News Spy. Seterusnya, dia boleh lakukan carian bagi pelbagai panduan dan cara berdagang menggunakan robot tersebut. Walaubagaimanapun, ia juga boleh dilakukan secara manual di luar perisian tersebut.

Bagaimanakah ia benar-benar berfungsi?

Sebagai satu sistem berdagang automatik, tujuan News Spy adalah untuk menjalankan perdagangan secara automatik untuk anda. Ia membolehkan anda untuk berehat sambil perisian tersebut melakukan kesemuanya untuk anda dalam menganalisis pasaran dan berdagang sepenuhnya dengan automatik.

Satu-satunya perkara yang anda perlu buat untuk ia jalankan tugasnya adalah menetapkan ketetapan berdagang, dimana termasuk hentian kerugian harian, jumlah berdagang maksimum, keuntungan maksimum setiap hari, jumlah dilabur bagi setiap perdagangan dan banyak lagi.

Faedah

 • Menerima Kad Debit dan Kredit
 • Deposit minimum yang rendah
 • Platform perdagangan yang maju
 • Hasil yang tinggi
 • Kebolehpercayaan dan keselamatan

Soalan Lazim

Bolehkah saya mengeluarkan wang daripada The News Spy?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan apa-apa cara yang sesuai untuk anda.

Apakah deposit minimum di The News Spy?

Deposit minimum di The News Spy ialah $250.

Daftar pada The News Spy di Malaysia

Alternatif

Penilaian

Keselamatan 4.6
Sokongan 4.5
Reputasi 5
Pilihan pembayaran 4.9
Pengalaman pengguna 4.4
Keberuntungan 4.7
Mudah untuk digunakan 4.3
Kedudukan keseluruhan 4.6
Tarikh:
Tarikh Diubah Suai:

Testimoni Pelanggan

Berdasarkan 3 ulasan malaysia di laman web kami, penilaian purata untuk produk ini The News Spy 4.3
4.3/5

Adakah terdapat sebarang ulasan negatif tentang The News Spy?

Kami tidak menemui sebarang ulasan negatif yang disahkan untuk The News Spy dalam kalangan pelanggan.
4.2/5.00
Saya memberikan penarafan tertinggi untuk platform perdagangan ini kerana perkhidmatan pelanggan profesionalnya. Tambahan, saya mempunyai akses penuh ke peranti pasangan saya, dan untuk itu saya sangat berterima kasih! Saya dan pasangan akan terus menyokong dan memperdagangkan platform ini.
4.8/5.00
Saya suka platform The News Spy. Saya telah melabur di sini selama beberapa bulan dan mereka layak mendapat penilaian yang baik. Pengurus dan kakitangan membantu saya memahami sepenuhnya platform perdagangan ini. Mereka dengan sabar menuntun saya sepanjang proses perdagangan sehingga saya dapat membuat akaun saya dengan mudah. Saya berterima kasih kepada kakitangan platform untuk semua perkara dan akan terus berniaga di sini.
4/5.00
Saya tidak mempunyai keraguan mengenai platform perdagangan ini, saya benar-benar mempercayai The News Spy. Pengurusan, kakitangan, pelbagai pelaburan untuk dipilih, pertumbuhan pelaburan yang pesat. Ini bukan keseluruhan senarai kualiti positif yang dapat saya ketengahkan dalam laman web ini. Tidak hairanlah mengapa syarikat perdagangan ini berada di antara tempat teratas dalam perdagangan cryptocurrency. Ini adalah syarikat hebat yang sangat saya cadangkan untuk berdagang.

Tulis maklum balas