1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Apa itu The News Spy?

The News Spy – perisian yang dikatakan menjadi alat dalam talian yang mengumpul maklumat daripada data besar. News Spy berfungsi dimana apabila data dikumpul dan dianalisis, pakar dalam platform akan berikan maklumat tersebut kepada ahlinya dalam cara termudah dimana orang yang baru mula berdagang juga dapat memahaminya.

Maklumat
Tajuk The News Spy
Laman web rasmi www.The News Spy.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris

Robot ini dikatakan telah menjadi alat maklumat berdagang termaju pada hari ini. Ulasan yang kami terima merangkumi kadar kejayaan melebihi 80%. Walaupun robot ini tampil sebagai pilihan terbaik, ia juga datang dengan risiko. Oleh itu, para pedagang perlu berhati-hati ketika menggunakannya. Ia dikatakan tidak bijak jika anda berdagang dengan jumlah yang anda tak mampu menanggung kerugian.

Kelebihan

Menerima Kad Debit dan Kredit
Deposit minimum yang rendah
Platform perdagangan yang maju
Hasil yang tinggi
Kebolehpercayaan dan keselamatan

Cara bermain The News Spy?

The News Spy Cara bermain The News Spy?
Cara bermain The News Spy?

Pendaftaran adalah sangat mudah dan boleh dibuat dalam beberapa minit. Untuk mendaftar, ikuti langkah-langkah di bawah.

 1. Pendaftaran

  Borang pendaftaran boleh diambil di halaman utama. Untuk mendaftar, anda perlu isi beberapa maklumat berikut spt. Nama Awal, Nama Akhir, Alamat Emel, Kata Laluan, dan Nombor Telefon. Bagi setiap pendaftaran yang berjaya, maklumat anda akan didaftarkan pada pangkalan data perisian tersebut. Setelah anda log masuk, perisian tersebut boleh mula digunakan oleh anda – tanpa kos dan yuran yang anda boleh gunakan untuk akaun demo.

 2. Deposit
  Untuk mula berdagang, pengguna perlu membuat deposit sekurang-kurangnya $250. Deposit boleh dilakukan melalui pelbagai siaran tersedia di dalam laman web.
 3. Perdagangan Demo
  Sebagai seorang pengguna yang baru mula berdagang, ia dinasihatkan supaya anda ikuti perdagangan demo terlebih dahulu sebelum anda berdagang sepenuh masa bagi mendapatkan anda pengalaman dan kebiasaan mencukupi dalam menggunakan sistem perdagangan automatik ini.
 4. Berdagang

  Untuk mula berdagang setelah dana didepositkan dan semua tetapan telah dibuat dalam akaun, pedagang perlu klik “Berdagang” pada akaun eksklusifnya dalam perisian News Spy. Seterusnya, dia boleh lakukan carian bagi pelbagai panduan dan cara berdagang menggunakan robot tersebut. Walaubagaimanapun, ia juga boleh dilakukan secara manual di luar perisian tersebut.

Bagaimana cara gunakan The News Spy?

The News Spy Bagaimana cara gunakan The News Spy?
Bagaimana cara gunakan The News Spy?

Sebagai satu sistem berdagang automatik, tujuan News Spy adalah untuk menjalankan perdagangan secara automatik untuk anda. Ia membolehkan anda untuk berehat sambil perisian tersebut melakukan kesemuanya untuk anda dalam menganalisis pasaran dan berdagang sepenuhnya dengan automatik.

Satu-satunya perkara yang anda perlu buat untuk ia jalankan tugasnya adalah menetapkan ketetapan berdagang, dimana termasuk hentian kerugian harian, jumlah berdagang maksimum, keuntungan maksimum setiap hari, jumlah dilabur bagi setiap perdagangan dan banyak lagi.

The News Spy - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Fungsi sistem perdagangan ini dilaporkan sebagai satu produk pengumpulan pelbagai maklumat dan analisis manusia secara automatik. Kombinasinya merupakan satu teknologi menakjubkan kerana belum ada sistem yang dapat dibandingkan dengannya berkaitan dengan penggunaan maklumat secara intensif. Teknologi ini memberikan mesej tepat dimana pengguna boleh mendapat keuntungan ketika berdagang.

Soalan Lazim

Berapa banyak saya perlu deposit dengan The News Spy?

Deposit minimum dengan The News Spy adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Adakah The News Spy berisiko?

Terdapat risiko kecil dalam semua bentuk perdagangan, termasuklah ketika anda berdagang dengan The News Spy.

Boleh saya buat pengeluaran daripada The News Spy?

The News Spy membenarkan pengguna untuk membuat pengeluaran pada bila-bila masa yang mereka mahu. Robot ini tidak menetapkan apa-apa had pengeluaran atau caj.

Daftar pada The News Spy di Malaysia

Tarikh penulisan artikel:

Perkara diubahsuai tarikh:

Alternatif