The News Spy - apa itu? Halal atau Haram? Ulasan Pelanggan dari Malaysia 2022
The News Spy apa itu?

The News Spy

The News Spy apa itu?

The News Spy – perisian yang dikatakan menjadi alat dalam talian yang mengumpul maklumat daripada data besar. News Spy berfungsi dimana apabila data dikumpul dan dianalisis, pakar dalam platform akan berikan maklumat tersebut kepada ahlinya dalam cara termudah dimana orang yang baru mula berdagang juga dapat memahaminya.

Robot ini dikatakan telah menjadi alat maklumat berdagang termaju pada hari ini. Ulasan yang kami terima merangkumi kadar kejayaan melebihi 80%. Walaupun robot ini tampil sebagai pilihan terbaik, ia juga datang dengan risiko. Oleh itu, para pedagang perlu berhati-hati ketika menggunakannya. Ia dikatakan tidak bijak jika anda berdagang dengan jumlah yang anda tak mampu menanggung kerugian.

maklumat - The News Spy
Tajuk The News Spy
Laman rasmi www.The News Spy.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris
Penghantaran nasional Malaysia

The News Spy - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Fungsi sistem perdagangan ini dilaporkan sebagai satu produk pengumpulan pelbagai maklumat dan analisis manusia secara automatik. Kombinasinya merupakan satu teknologi menakjubkan kerana belum ada sistem yang dapat dibandingkan dengannya berkaitan dengan penggunaan maklumat secara intensif. Teknologi ini memberikan mesej tepat dimana pengguna boleh mendapat keuntungan ketika berdagang.

Kebaikan dan keburukan

 • Menerima Kad Debit dan Kredit
 • Deposit minimum yang rendah
 • Platform perdagangan yang maju
 • Hasil yang tinggi
 • Kebolehpercayaan dan keselamatan

Bagaimana cara gunakan The News Spy?

Pendaftaran adalah sangat mudah dan boleh dibuat dalam beberapa minit. Untuk mendaftar, ikuti langkah-langkah di bawah.

 1. Pendaftaran

  Borang pendaftaran boleh diambil di halaman utama. Untuk mendaftar, anda perlu isi beberapa maklumat berikut spt. Nama Awal, Nama Akhir, Alamat Emel, Kata Laluan, dan Nombor Telefon. Bagi setiap pendaftaran yang berjaya, maklumat anda akan didaftarkan pada pangkalan data perisian tersebut. Setelah anda log masuk, perisian tersebut boleh mula digunakan oleh anda – tanpa kos dan yuran yang anda boleh gunakan untuk akaun demo.

 2. Deposit
  Untuk mula berdagang, pengguna perlu membuat deposit sekurang-kurangnya $250. Deposit boleh dilakukan melalui pelbagai siaran tersedia di dalam laman web.
 3. Perdagangan Demo
  Sebagai seorang pengguna yang baru mula berdagang, ia dinasihatkan supaya anda ikuti perdagangan demo terlebih dahulu sebelum anda berdagang sepenuh masa bagi mendapatkan anda pengalaman dan kebiasaan mencukupi dalam menggunakan sistem perdagangan automatik ini.
 4. Berdagang

  Untuk mula berdagang setelah dana didepositkan dan semua tetapan telah dibuat dalam akaun, pedagang perlu klik “Berdagang” pada akaun eksklusifnya dalam perisian News Spy. Seterusnya, dia boleh lakukan carian bagi pelbagai panduan dan cara berdagang menggunakan robot tersebut. Walaubagaimanapun, ia juga boleh dilakukan secara manual di luar perisian tersebut.

Bagaimana cara gunakan The News Spy?
Bagaimana cara gunakan The News Spy?

Bagaimana The News Spy berfungsi?

Sebagai satu sistem berdagang automatik, tujuan News Spy adalah untuk menjalankan perdagangan secara automatik untuk anda. Ia membolehkan anda untuk berehat sambil perisian tersebut melakukan kesemuanya untuk anda dalam menganalisis pasaran dan berdagang sepenuhnya dengan automatik.

Satu-satunya perkara yang anda perlu buat untuk ia jalankan tugasnya adalah menetapkan ketetapan berdagang, dimana termasuk hentian kerugian harian, jumlah berdagang maksimum, keuntungan maksimum setiap hari, jumlah dilabur bagi setiap perdagangan dan banyak lagi.

Bagaimana The News Spy berfungsi?
Bagaimana The News Spy berfungsi?

Maklumbalas Pelanggan

Saya memberikan penarafan tertinggi untuk platform perdagangan ini kerana perkhidmatan pelanggan profesionalnya. Tambahan, saya mempunyai akses penuh ke peranti pasangan saya, dan untuk itu saya sangat berterima kasih! Saya dan pasangan akan terus menyokong dan memperdagangkan platform ini.
Saya suka platform The News Spy. Saya telah melabur di sini selama beberapa bulan dan mereka layak mendapat penilaian yang baik. Pengurus dan kakitangan membantu saya memahami sepenuhnya platform perdagangan ini. Mereka dengan sabar menuntun saya sepanjang proses perdagangan sehingga saya dapat membuat akaun saya dengan mudah. Saya berterima kasih kepada kakitangan platform untuk semua perkara dan akan terus berniaga di sini.
Saya tidak mempunyai keraguan mengenai platform perdagangan ini, saya benar-benar mempercayai The News Spy. Pengurusan, kakitangan, pelbagai pelaburan untuk dipilih, pertumbuhan pelaburan yang pesat. Ini bukan keseluruhan senarai kualiti positif yang dapat saya ketengahkan dalam laman web ini. Tidak hairanlah mengapa syarikat perdagangan ini berada di antara tempat teratas dalam perdagangan cryptocurrency. Ini adalah syarikat hebat yang sangat saya cadangkan untuk berdagang.

Soalan Lazim

Adakah The News Spy penipuan atau tidak?

The News Spy telah membuktikan dengan masa dan ulasan pelanggan bahawa laman web ini boleh dipercayai.

Boleh saya buat pengeluaran daripada The News Spy?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan cara yang sesuai untuk anda.

Berapa banyak saya perlu deposit dengan The News Spy?

Deposit minimum dengan The News Spy adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Daftar pada The News Spy di Malaysia?

Alternatif

Penarafan


Keselamatan
4.6
Sokongan
4.5
Reputasi
5
Pilihan pembayaran
4.9
Pengalaman pengguna
4.4
Keuntungan
4.7
Kemudahan penggunaan
4.3
Kedudukan keseluruhan
4.6
Tarikh penulisan artikel:

Tarikh diubah suai:

Close