QuantumAI Testimoni Pelanggan

QuantumAI

Apa itu QuantumAI?

QuantumAI ialah robot dagangan automatik yang membolehkan anda berdagang di pasaran global menggunakan operasi kuantum. Robot ini boleh dipercayai, menyediakan pengimbasan pelbagai transaksi melalui sumber pengkomputeran yang besar. Robot itu boleh digunakan di negara Asia, Eropah, Amerika Syarikat.

Adakah ia penipuan atau sah?

Berdasarkan pengalaman peribadi saya dan ulasan pelanggan, saya percaya bahawa QuantumAI bukanlah satu penipuan.

Pencipta bot mendakwa bahawa pedagang yang menggunakannya boleh memperoleh 1320 EUR dalam masa 5 jam. Tuntutan ini tidak boleh dituntut sebagai tepat 100%. Walau bagaimanapun, bot benar-benar memberi anda peluang untuk mendapatkan wang - jumlah keuntungan bergantung pada jumlah wang yang anda laburkan.
Keselamatan bot mata wang kripto tidak diragukan lagi. Ramai pengguna telah memperoleh jumlah yang besar selama berbulan-bulan menggunakan robot. Sebaliknya, QuantumAI menggunakan perisian dagangan yang canggih untuk menganalisis pasaran.
QuantumAI disokong oleh pasukan sokongan yang meluas. Tanda utama penipuan ialah ketiadaan orang sebenar di sisi lain telefon sokongan. Pengguna bot mendapat akses kepada sokongan teknikal sepanjang masa yang disediakan melalui telefon, e-mel atau melalui sembang dalam talian.

Maklumat - QuantumAI
Nama perkhidmatan QuantumAI
Laman rasmi www.QuantumAI.my
Akaun demo Percuma
Mata wang akaun Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa antara muka Melayu, Inggeris
Tersedia di negara Malaysia

Bagaimana nak guna?

Untuk mula menggunakan robot, ikuti algoritma ini:
Mengisi borang pendaftaran. Borang pendaftaran terletak di halaman utama QuantumAI. Anda perlu memberikan nama, e-mel, nombor telefon anda. Anda boleh menjana kata laluan di tapak atau menetapkan kata laluan anda sendiri.
Pengenalan diri. Selepas membuat profil, anda akan disambungkan kepada broker, di mana anda perlu melengkapkan persediaan akaun. Anda perlu memuat naik dokumen tertentu. Anda perlu memuat naik dokumen pengenalan diri, serta mengesahkan tempat kediaman anda. Selepas dokumen dimuat naik dan disemak, kerja boleh dimulakan.
Buat deposit. Selepas lulus pengenalan, anda perlu menambah baki. Anda boleh mula menggunakan bot dengan membuat deposit minimum $220.
Mula berdagang. Bot akan menjana senarai transaksi yang sesuai dan menguntungkan yang disyorkan untuk anda.
Pengguna tidak dikenakan bayaran untuk perkhidmatan broker. Selain itu, anda tidak akan dikenakan bayaran komisen sehingga dagangan anda menjadi menguntungkan. Jika transaksi telah mendapat keuntungan, pengguna dikenakan bayaran komisen bersamaan 2%.
Semua transaksi dibuat secara automatik. Anda hanya perlu menyediakan akaun untuk berdagang. Selepas menekan butang “Trade Now”, dagangan akan dimulakan. Ini bermakna bahawa walaupun pemula boleh menggunakan bot. Selain itu, robot adalah optimum untuk mereka yang ingin mencapai keuntungan besar.

Bagaimanakah ia benar-benar berfungsi?

Bot menawarkan cadangan pengguna untuk operasi kuantum hanya 220 USD. Otak manusia hanya boleh memproses satu keping data pada satu masa. Komputer kuantum boleh menganalisis beberapa aliran maklumat secara serentak. Ini membolehkan anda membuat keputusan yang cepat dan termaklum.
Syarikat Quantum AI Limited, yang membangunkan bot itu, dianggap sebagai organisasi terkemuka yang berpangkalan di England. Sejak 2003, syarikat itu telah membangunkan perisian label putih untuk segmen kewangan.
Bekas jurubank Lehman Brothers dan pasukannya adalah yang pertama mencipta AI kuantum. Pada mulanya, ia dipanggil Kraken, dan hanya boleh digunakan oleh pelabur yang berpengalaman luas. Yang terakhir terpaksa membayar 5,000 USD setiap bulan sebagai tambahan kepada perbelanjaan lain. Syarikat itu telah dijual, selepas itu robot itu dipanggil QuantumAI.
Untuk melindungi data anda, bot berfungsi dengan syarikat broker yang telah didaftarkan dan menjalankan aktiviti mereka di bawah kawalan negara. Robot melakukan analisis terperinci firma pembrokeran supaya pengguna bekerja secara eksklusif dengan organisasi undang-undang.
QuantumAI menggunakan teknologi keselamatan terkini. Ini memberikan pengguna keyakinan bahawa maklumat peribadi dan kewangan dilindungi dengan selamat. Ini agak penting memandangkan peningkatan bilangan penggodam.

Faedah

  • Menerima Kad Debit dan Kredit
  • Akaun demo percuma
  • Platform perdagangan yang maju

Soalan Lazim

Bolehkah saya mengeluarkan wang daripada QuantumAI?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan apa-apa cara yang sesuai untuk anda.

Apakah deposit minimum di QuantumAI?

Deposit minimum di QuantumAI ialah $250.

Daftar pada QuantumAI di Malaysia

Alternatif

Penilaian

Keselamatan 4.5
Sokongan 4.4
Reputasi 4.9
Pilihan pembayaran 4.8
Pengalaman pengguna 4.3
Keberuntungan 4.6
Mudah untuk digunakan 5
Kedudukan keseluruhan 4.6
Tarikh:

Testimoni Pelanggan

Berdasarkan 3 ulasan malaysia di laman web kami, penilaian purata untuk produk ini QuantumAI 4.6
4.6/5

Adakah terdapat sebarang ulasan negatif tentang QuantumAI?

Kami tidak menemui sebarang ulasan negatif yang disahkan untuk QuantumAI dalam kalangan pelanggan.
4.7/5.00
Bot mungkin kelihatan sukar untuk digunakan jika anda seorang pemula, namun, sebaik sahaja anda memahami fungsinya, anda sebenarnya boleh menjana wang dengan berdagang. Saya melabur jumlah yang besar, jadi robot itu membawa saya pendapatan yang besar.
4.4/5.00
Saya mendaftar profil, membuat deposit minimum - dan kini saya mempunyai akses kepada cadangan robot. $220 tidak terlalu banyak untuk seseorang yang terlibat secara profesional dalam perdagangan, jadi saya boleh katakan dengan selamat bahawa kosnya telah dibayar sepenuhnya.
4.6/5.00
Saya telah mencari bot yang akan memberikan saya cadangan perdagangan terbaik untuk masa yang lama. Saya memutuskan untuk mencuba QuantumAI, robot yang berfungsi berdasarkan pengkomputeran kuantum. Saya tidak menyesal sama sekali dengan pilihan saya. Bot melaksanakan tugas utamanya dengan berkesan.

Tulis maklum balas