1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.25 out of 5)
Loading...

Apa itu Olymp Trade?

Platform Olymp Trade merupakan platform perdagangan atas talian terkenal, dan telah berkhidmat kepada pelanggan sejak tahun 2014. Tetapi apakah yang menjadikan platform Olymp terbaik untuk kebanyakan pelabur di luar sana? Terdapat beberapa sebab kenapa Olymp Trade merupakan platform pelabur yang berpengalaman. 

Maklumat
Tajuk Olymp Trade
Laman web rasmi www.Olymp Trade.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris

Platform selamat dan boleh diharap. Sebagai sebuah platform pelaburan atas talian terkemuka, Olymp Trade dianggap sebagai ahli Komisyen Kewangan Antarabangsa yang diiktiraf, sebuah organisasi yang mementingkan kepentingan pelabur. Oleh kerana platform perdagangan ini merupakan salah seorang ahli organisasi ini, perbuatan terlarang dilindungi sehingga $20,000, dimana bersumberkan daripada Dana Pembayaran Pampasan. 

Hanya jumlah minimum yang diperlukan untuk mulakan pelaburan. Jumlah deposit minimum untuk mula berdagang dalam platform ini adalah $10. Ini bermakna hampir semua orang boleh sertai platform tersebut dan menjadi seorang pedagang. 

Akses mudah kepada bahan latihan dan pembelajaran. Sumber bantuan dan latihan dibuka kepada semua ahli platform perdagangan ini.

Kelebihan

Menerima Kad Debit dan Kredit
Mesra pemula
Akaun demo percuma
Deposit minimum yang rendah
Platform perdagangan yang maju

Cara bermain Olymp Trade?

Olymp Trade Cara bermain Olymp Trade?
Cara bermain Olymp Trade?

Untuk membuka sebuah akaun dengan Olymp Trade, anda perlu ikuti langkah seterusnya. Berdasarkan pengalaman kami, ianya sangat mudah untuk dapatkan akses kepada platform perdagangan ini dan mula berdagang. Bahagian ini akan menerangkan bagaimana cara untuk anda lakukannya.

Pertama sekali, anda perlu berdaftar dengan laman web broker atau gunakan borang pendaftaran di bawah. Selepas anda masukkan maklumat peribadi anda, anda boleh akses terus kepada platform perdagangan tersebut. Olymp Trade membenarkan anda untuk gunakan platform dalam akaun percubaan percuma atau bermula dengan deposit wang sebanyak $10. Anda boleh melaburkan wang tanpa pengesahan penuh akaun anda. Kami mengesyorkan supaya anda lakukannya terlebih dahulu.

Setelah anda selesai berdaftar, anda perlu isikan maklumat akaun anda (lihat gambar di bawah). Ini bermakna anda perlu sahkan alamat emel dan nombor telefon anda. Ianya penting untuk anda gunakan maklumat sebenar anda supaya broker tersebut boleh dapatkan dokumen berbeza untuk pengesahan lanjut. Selepas anda berjaya tetapkan akaun anda, anda boleh mula berdagang di platform tersebut.

Langkah membuka akaun anda:

  1. Berdaftar dengan Olymp Trade (guna borang di atas)
  2. Sahkan alamat emel anda
  3. Sahkan nombor telefon anda
  4. Lengkapkan profil akaun anda
  5. Mula berdagang

Bagaimana cara gunakan Olymp Trade?

Olymp Trade Bagaimana cara gunakan Olymp Trade?
Bagaimana cara gunakan Olymp Trade?

Olymp Trade merupakan sebuah broker dalam pasaran perdagangan tetap yang telah dilancarkan pada tahun 2014. Mereka telah mendapat pengesahan daripada FinaCom dan merupakan yang dipercayai bagi kebanyakan pedagang atas talian. Latar belakang mereka adalah sebagai broker antarabangsa bersama dengan kelancaran platform dan pusat pembelajaran tersedia dalam 12 bahasa.

Dengan lebih daripada 25,000 orang yang berdagang setiap hari dan sekitar $171 juta keuntungan setiap bulan, Olymp Trade merupakan syarikat besar dalam bidang ini. Tambahan pula dengan anugerah broker berprestij, termasuklah “Platform Perdagangan Terbaik” Le Fonte 2018. Mereka adalah broker gred A dengan rekod yang terbukti.

Lebih daripada 70 jenis aset ditawarkan termasuklah mata wang, komoditi, stok, indeks dan crypto memberikan banyak peluang kepada anda. Satu lagi perkara yang membezakan Olymp Trade adalah tahap kemasukan awal mereka yang selesa. Pedagang boleh mula deposit serendah $10 dan berdagang minimum serendah $1 dimana ianya sangat bagus jika anda seorang yang baru berjinak dengan dunia perdagangan.

Olymp Trade - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Pelabur berpengalaman mungkin akan kecewa dengan kekurangan aset dan perdagangan. Walaubagaimanapun, Olymp Trade masih menjadi mudah bagi sesiapa yang mencari kaedah perdagangan dengan penggunaan telefon bimbit. Ciri pemukanya mengambil kira pedagang baru, mengambil masa untuk belajar dan penyediaan percubaan mendalam. yang terhad mengurangkan tekanan kepada pedagang baru untuk mula berdagang. Reka bentuk mudah, keperluan deposit rendah dan tanpa halangan menjadikannya sebagai menarik bagi sesiapa yang ingin berdagang.

Xem lại video

Soalan Lazim

Berapa banyak saya perlu deposit dengan Olymp Trade?

Deposit minimum dengan Olymp Trade adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Adakah Olymp Trade berisiko?

Terdapat risiko kecil dalam semua bentuk perdagangan, termasuklah ketika anda berdagang dengan Olymp Trade.

Boleh saya buat pengeluaran daripada Olymp Trade?

Olymp Trade membenarkan pengguna untuk membuat pengeluaran pada bila-bila masa yang mereka mahu. Robot ini tidak menetapkan apa-apa had pengeluaran atau caj.

Daftar pada Olymp Trade di Malaysia

Tarikh penulisan artikel:

Perkara diubahsuai tarikh:

Alternatif