1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Apa itu Keto Guru?

Keto Guru adalah agen pelangsing, yang terdiri daripada komponen asal semula jadi dan membantu menghilangkan berat badan berlebihan tanpa merosakkan kesihatan. Ubat ini tidak menyebabkan reaksi alergi, memperbaiki hasil yang dicapai, mencegah penurunan berat badan yang hilang, membantu menjaga awet muda dan kesihatan yang baik.

maklumat
Laman rasmi www.Keto Guru.my
Harga 169đ
Keadaan simpanan Simpan pada suhu tidak lebih tinggi daripada 25 ° C.
Syarat lesen farmasi Di kaunter
Pembayaran Setelah menerima
Penghantaran nasional Malaysia
Terdapat di farmasi? Cari

Pil penggoncang direka oleh profesional untuk memenuhi keperluan asas badan yang mempunyai berat badan berlebihan. Produk dicirikan oleh toleransi yang baik.

Kelebihan

Disahkan oleh doktor
Pakar menasihati
Komposisi semula jadi

Bahan Keto Guru

Ubat pelangsing Keto Guru mengandungi komponen asal semula jadi. Setiap bahan memainkan peranan penting dalam memerangi berat badan berlebihan:

  • L-glutamin - melarutkan tisu adiposa, mencegah kemunculan deposit baru.
  • Potassium Chloride - menghilangkan selulit, menghilangkan rasa lapar, mencegah lebihan kalori masuk ke dalam badan.
  • Beri Asai - mulakan proses normalisasi pencernaan, tingkatkan metabolisme, buang toksin dan sanga dari badan.
  • Magnesium sitrat - memperbaiki keadaan kulit, mencegah penampilan kawasan kendur di atasnya.

Ubat pelangsing Keto Guru tidak menyebabkan kesan sampingan, kerana hanya terdiri daripada komponen semula jadi. Produk dihasilkan sesuai dengan keperluan keselamatan dan kecekapan. Produk ini mempunyai sijil kualiti dan respons positif dari orang-orang yang telah berjaya menghilangkan berat badan berlebihan kerana produk ini.

Arahan untuk menggunakan Keto Guru

Ejen pelangsing keto Guru harus diambil setiap hari selama 30 hari. Untuk melakukan ini, larutkan 1 tablet produk dalam 200 ml air, kacau minuman yang disiapkan, minum tanpa membahagikannya kepada beberapa bahagian. Sekiranya perlu, setelah sebulan, kursus dapat diulang - bergantung kepada jumlah kilo tambahan pada awal penurunan berat badan.

Bagaimana krim ini berfungsi?

Setelah larut dalam darah, komponen aktif Keto Guru menekan selera makan, mempunyai kesan merosakkan spesifik pada tisu lipid, nada. Bahan-bahan gas dalam tablet merangsang fungsi setiap organ sistem pencernaan, menyumbang kepada pembersihan usus tepat pada masanya dan mencegah genangan massa yang dicerna. Sebagai tambahan, agen pelangsing Keto Guru melakukan kesan imunomodulator.

Soalan Lazim

Di mana saya boleh mendapatkan laman web rasmi untuk Keto Guru?

Pengilang dan laman web rasmi Keto Guru boleh didapati di pautan ini.

Bolehkah saya membeli Keto Guru di farmasi?

Malangnya tidak. Anda hanya boleh membeli produk asli di laman web pengeluar, ini adalah satu-satunya peniaga sah.

Bagaimana saya boleh memesan Keto Guru?

Untuk membuat pesanan, yang perlu anda lakukan ialah mengisi borang rasmi, masukkan nama, nama keluarga dan nombor telefon bimbit anda. Seorang wakil syarikat, yang dengannya anda boleh meminta maklumat yang menarik bagi anda, akan menghubungi anda secepat mungkin untuk mengesahkan pesanan anda, dan dalam beberapa hari anda akan menerima produk tersebut secara langsung di alamat rumah anda dan pembayaran semasa penghantaran.

Harga

169RM

Di mana saya boleh membeli Keto Guru?

Tarikh penulisan artikel:

Alternatif