1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Apa itu Immediate Edge?

Segera Tepi adalah platform automatik yang berdagang dengan robot pintar. Sistem ini berdasarkan kerja bebas. Kerja perdagangan bertanggungjawab untuk semua tindakan. Tanggungjawab mereka termasuk menganalisis pasaran untuk mengenal pasti perdagangan yang menguntungkan yang dilakukan oleh pelabur bagi pihak mereka.

Maklumat
Tajuk Immediate Edge
Laman web rasmi www.Immediate Edge.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris

Sistem perdagangan ini dikembangkan oleh John Myers. Sekarang setiap pelabur dapat memperoleh keuntungan dari perdagangan, walaupun dia tidak mempunyai pengalaman yang diperlukan.

Kelebihan

Mesra pemula
Deposit minimum yang rendah
Platform perdagangan yang maju
Hasil yang tinggi
Latihan dan analitik

Platform ini telah diuji secara menyeluruh. Semasa audit, didapati bahawa kerja komersial dilakukan banyak operasi di atas pesanan lebih cepat daripada orang itu sendiri.
Berdasarkan maklum balas dari pelabur yang ada, dapat dinilai bahawa platform tersebut adalah alat sah untuk menjana pendapatan. Ketepatan operasi adalah 92%.

Cara bermain Immediate Edge?

Tidak ada kesukaran untuk bekerja dengan Immediate Edge. Langkah pertama, tentu saja, pendaftaran. Anda hanya akan menghabiskan masa 5 minit untuk operasi ini. Bersiaplah untuk memberikan nama untuk akaun anda, memberikan alamat e-mel yang sah, dan nombor telefon. Masih ada kata laluan.
Sebelum anda dapat mengambil tindakan di platform, anda perlu membiayai akaun anda. Deposit yang diperlukan adalah $ 250. Terdapat pelbagai kaedah tambah nilai.
Bagi orang yang tidak mempunyai pengalaman, mod perdagangan demo dikembangkan khas. Di sini anda dapat berkenalan dengan prinsip operasi robot perdagangan. Wang sebenar tidak digunakan dalam mod ini.

Bagaimana cara gunakan Immediate Edge?

Semua operasi dilakukan oleh robot perdagangan pintar yang dipandu oleh algoritma yang canggih. Hasilnya, hanya tawaran terbaik dan menguntungkan yang boleh anda gunakan. Semua operasi seterusnya juga dilakukan secara automatik menggunakan dana dari akaun peribadi anda.
Banyak orang sudah mula memperbaiki keadaan kewangan mereka berkat Immediate Edge. Mata wang kripto semakin popular setiap hari, jadi anda perlu memanfaatkan peluang yang semakin surut.

Immediate Edge - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Platform ini telah diuji secara menyeluruh. Semasa audit, didapati bahawa kerja komersial dilakukan banyak operasi di atas pesanan lebih cepat daripada orang itu sendiri.
Berdasarkan maklum balas dari pelabur yang ada, dapat dinilai bahawa platform tersebut adalah alat sah untuk menjana pendapatan. Ketepatan operasi adalah 92%.

Soalan Lazim

Berapa banyak saya perlu deposit dengan Immediate Edge?

Deposit minimum dengan Immediate Edge adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Adakah Immediate Edge berisiko?

Terdapat risiko kecil dalam semua bentuk perdagangan, termasuklah ketika anda berdagang dengan Immediate Edge.

Boleh saya buat pengeluaran daripada Immediate Edge?

Immediate Edge membenarkan pengguna untuk membuat pengeluaran pada bila-bila masa yang mereka mahu. Robot ini tidak menetapkan apa-apa had pengeluaran atau caj.

Daftar pada Immediate Edge di Malaysia

Tarikh penulisan artikel:

Alternatif