1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Apa itu Financial Peak?

Financial Peak merupakan satu robot yang menjalankan perdagangan mewakili penggunanya. Robot tersebut menjalankan kajian perdagangan dan pelaksanaan secara automatik dengan tahap ketepatan melebihi 90%. Dalam kata mudahnya, pedagang manusia terbaik dunia hanya mempunyai tahap ketepatan lebih kurang 50%.

Maklumat
Tajuk Financial Peak
Laman web rasmi www.Financial Peak.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris

Financial Peak adalah di antara sebilangan kecil sistem perdagangan yang dikuasai AI tahap tinggi yang tersedia secara percuma. Kebanyakan robot dengan keupayaan sama mempunyai yuran penggunaan sehingga $10, 000 setahun. Financial Peak adalah percuma buat masa sekarang, memandangkan ia masih berada dalam fasa percubaan.

Kelebihan

Menerima Kad Debit dan Kredit
Mesra pemula
Akaun demo percuma
Latihan dan analitik

Cara bermain Financial Peak?

Financial Peak Cara bermain Financial Peak?
Cara bermain Financial Peak?

Berdagang dengan Financial Peak sangatlah mudah. Hanya ikuti panduan yang diberikan, dan anda sudah bersedia untuk berdagang. Kemahiran atau kepakaran tertentu tidak diperlukan untuk berdagang dengan berjaya bersama robot ini.

 1. Pendaftaran
  Untuk mendaftar dengan Financial Peak, lawati laman web mereka dan hantarkan maklumat anda melalui borang yang disediakan. Lakukan pengesahan nombor telefon dan alamat emel seperti yang diarahkan. Bersetuju dengan terma penggunaan mereka dan klik seterusnya. Anda perlu membuat kata laluan yang kuat dalam langkah ini.
 2. Deposit paling minimum $250
  Anda akan dialihkan ke halaman broker tempatan untuk membuat deposit. Jumlah minimum adalah 250 USD, dan anda boleh deposit menggunakan kad kredit/debit, pemindahan wang, atau e-wallet.
 3. Berdagang dengan akaun latihan
  Setelah anda mendeposit, anda boleh akses kedua-dua akaun langsung dan akaun latihan. Kami cadangkan anda berdagang dengan akaun demo terlebih dahulu sebelum mengambil alih akaun langsung. Akaun demo Financial Peak sangat lancar dan memaparkan semua ciri akaun langsung. Tambahan pula, ia bergantung kepada data sejarah bagi menjalankan simulasi keadaan pasaran sebenar. Ini bermakna ia memberikan gambaran sebenar tentang apa yang anda perlu jangkakan daripada robot Financial Peak.
 4. Berdagang Secara Langsung
  Berdagang secara langsung dengan Financial Peak sangatlah mudah, terutamanya jika anda telah mencuba akaun demo. Apa yang anda perlu buat adalah menetapkan syarat berdagang dan klik berdagang secara langsung. Bot tersebut akan lakukan kesemua perdagangan untuk anda. Anda perlu jalankannya sekurang-kurangnya 8 jam sehari, disyorkan pada jam 8:00 AM sehingga 4:00 PM Waktu Timur.

Bagaimana cara gunakan Financial Peak?

Financial Peak Bagaimana cara gunakan Financial Peak?
Bagaimana cara gunakan Financial Peak?

Financial Peak berdagang antara kripto dengan kripto, fiat dengan fiat, dan kripto dengan fiat. Dengan robot ini, anda dapat jalankan spekulasi pada mata wang terkenal seperti BTC/USD, BTC/GBP, BTC/EUR, USD/GBP, USD/EUR, BTC/ETH, BTC/BCH, dan banyak lagi. Jaringan luas jenis mata wang yang boleh didagangkan bermakna robot tersebut tidak akan pernah kekurangan peluang untuk berdagang.

Seperti yang disebut sebelum ini, Financial Peak beroperasi melalui rakan kongsi dengan broker. Semua robot bergantung kepada broker untuk menerima dan memproses pesanan dan berunding dengan transaksi kewangan. Robot tidak dibenarkan menerima deposit kerana ia bukannya sebuah institusi kewangan. Oleh itu, deposit yang dibuat melalui sebuah robot akan pergi ke broker tertentu.

Financial Peak - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Financial Peak memiliki semua ciri robot perdagangan yang berprestasi tinggi dan boleh dipercayai. Seperti yang disebutkan sebelum ini, bot ini merupakan antara bot yang mempunyai skor hampir sempurna di TrustPilot. Kami dengan itu memberikan kesimpulan bahawa ianya benar. Anda boleh klik pautan di bawah untuk mencubanya dan beritahu kami tentang pengalaman anda di bahagian komen di bawah.

Xem lại video

Soalan Lazim

Berapa banyak saya perlu deposit dengan Financial Peak?

Deposit minimum dengan Financial Peak adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Adakah Financial Peak berisiko?

Terdapat risiko kecil dalam semua bentuk perdagangan, termasuklah ketika anda berdagang dengan Financial Peak.

Boleh saya buat pengeluaran daripada Financial Peak?

Financial Peak membenarkan pengguna untuk membuat pengeluaran pada bila-bila masa yang mereka mahu. Robot ini tidak menetapkan apa-apa had pengeluaran atau caj.

Daftar pada Financial Peak di Malaysia

Tarikh penulisan artikel:

Perkara diubahsuai tarikh:

Alternatif