Crypto Engine - apa itu? Halal atau Haram? Ulasan Pelanggan dari Malaysia 2021
Crypto Engine apa itu?

Crypto Engine

Crypto Engine apa itu?

Crypto Engine adalah aplikasi perdagangan yang membantu pengguna bertaruh pada turun naik kriptogram. Robot ini mempunyai kadar kemenangan lebih daripada 90%. Selain itu, ini bermaksud keuntungan harian hingga 400%. Tetapi adakah Crypto Engine adalah robot yang sah dan bolehkah ia menghasilkan pulangan yang tinggi melaluinya? Kami telah mencari jawapan dan telah menyiapkan tinjauan terperinci ini untuk anda.

Crypto Engine adalah alat yang kononnya membolehkan pengguna bertaruh pada turun naik dengan ketepatan dan kepantasan tinggi. Robot menggunakan beberapa teknologi perdagangan terbaik di dunia untuk membaca data dari pasaran kripto dan mendapatkan maklumat perdagangan. Sebagai rekod, Crypto Engine membolehkan pengguna berdagang lebih dari sepuluh kripto, termasuk Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Bitcoin Cash, Golem, Status, Ripple, dan Risk.

Kripto ini boleh diperdagangkan antara satu sama lain atau dengan mata wang fiat utama seperti GBP, USD atau EUR. Crypto Engine beroperasi dengan kerjasama pelbagai broker robot untuk memberikan leverage sehingga 1: 5000. Tahap leverage ini bermaksud bahawa peniaga boleh bertaruh pada kedudukan hingga 5000 kali ganda dari modal perdagangannya. Perlu diingat bahawa leverage tinggi adalah pedang bermata dua yang meningkatkan keuntungan dan kerugian.

Kami tidak cukup menekankan keperluan untuk berdagang hanya dengan apa yang anda mampu kehilangan. Terdapat banyak cerita dalam talian mengenai orang yang kehilangan semua simpanan mereka dalam perdagangan leverage tinggi. Jumlah terbaik untuk melabur dengan Crypto Engine ialah $ 250.

maklumat - Crypto Engine
Tajuk Crypto Engine
Laman rasmi www.Crypto Engine.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris
Penghantaran nasional Malaysia

Crypto Engine - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Crypto Engine sudah pasti robot yang sah. Bot ini nampaknya disukai oleh pengguna. Sebilangan besar ulasan yang kami dapati melaporkan bahawa ia berprestasi secara konsisten walaupun keadaan pasaran berubah. Ia juga mudah digunakan walaupun bagi mereka yang mempunyai pengalaman crypto sifar.

Crypto Engine juga dihormati kerana perkhidmatan pelanggannya yang sangat baik, deposit dan pengeluaran yang lancar, dan keselamatan. Seperti yang dijelaskan di atas, robot ini mempunyai langkah-langkah keselamatan data kelas tentera. Anda boleh mengeluarkan wang anda bila-bila masa yang anda mahukan hanya dengan mengisi borang permohonan. Broker Crypto Engine memudahkan urus niaga dalam satu jam. Pengeluaran kebanyakannya percuma, tetapi sedikit bayaran mungkin dikenakan bagi mereka yang menarik diri melalui Skrill.

Kami mengesyorkan agar anda mencubanya melalui pautan berikut. Sentiasa ingat bahawa perdagangan dengan leverage membawa risiko yang besar dan dengan itu menjejaskan apa yang anda mampu kerugian. Tinggalkan kami komen di bawah mengenai pengalaman anda dengan robot ini atau robot lain yang anda mahu kami ulas.

Kebaikan dan keburukan

  • Deposit minimum yang rendah
  • Platform perdagangan yang maju
  • Kebolehpercayaan dan keselamatan
  • Latihan dan analitik

Bagaimana cara gunakan Crypto Engine?

Crypto Engine sepenuhnya automatik dan oleh itu mudah digunakan untuk pemula dan peniaga yang berpengalaman. Anda tidak perlu mempunyai pengetahuan e-commerce untuk menggunakan robot ini. Anda boleh mengikuti langkah-langkah di bawah ini untuk mendaftarkan akaun percuma dengan robot ini dan mula berniaga.

Tetapi sebelum kita memulakan, ada baiknya kita mengetahui bahawa bot ini hanya tersedia di beberapa negara.

Daftar di laman utama Mesin Crypto
Lawati laman web Crypto Engine dan daftarkan akaun percuma menggunakan borang di sudut kanan. Maklumat pendaftaran yang diperlukan pada peringkat ini merangkumi nama, e-mel, dan nombor telefon. Anda akan diminta untuk mengesahkan nombor telefon dan e-mel sebelum meneruskan ke peringkat seterusnya. Pengesahan melibatkan pengesahan pautan yang dihantar melalui e-mel dan kod SMS melalui nombor telefon anda.

Enjin crypto nampaknya mengendalikan data pengguna dengan kerahsiaan yang tinggi. Laman web mereka dienkripsi dengan betul, dan mereka mempunyai dasar perlindungan kata laluan yang kuat. Perlindungan kata laluan sangat penting, kerana sekurang-kurangnya 95% insiden siber berjaya bermula dengan kata laluan yang lemah.

Berhubung dengan rakan kongsi broker
Setelah mendaftar, anda akan diarahkan ke laman web broker rakan kongsi tempatan. Seperti yang disebutkan di atas, semua broker yang berdagang dengan robot ini diatur dengan betul. Ini bermaksud bahawa dana anda akan selamat walaupun broker memfailkan muflis. Pengawal selia memerlukan broker untuk memisahkan deposit dan menyerahkan laporan berkala yang menerangkan bagaimana mereka menggunakannya.

Anda akan diminta untuk mengesahkan pengenalan diri dan alamat yang dikeluarkan oleh pemerintah sebelum meneruskan. Pengesahan pengenalan dan bukti alamat telah menjadi langkah wajib di antara semua institusi kewangan, memandangkan peningkatan kes pengubahan wang haram. Bukti Alamat melibatkan penyerahan bil utiliti baru-baru ini dengan alamat semasa anda. Proses pengesahan adalah mudah dan hanya memerlukan beberapa jam.

Deposit modal perniagaan tidak kurang dari $ 250
Seperti yang disebutkan di atas, deposit minimum $ 250 diperlukan untuk berdagang dengan Crypto Engine. Kami mengesyorkan agar anda tidak memulakan dengan jumlah yang lebih daripada jumlah ini. Memulakan kecil memberi anda masa yang cukup untuk memerhatikan bagaimana robot bertindak balas terhadap peristiwa pasaran yang berbeza dan membuat rancangan perdagangan yang tepat. Ingat bahawa prestasi Mesin Crypto dikaitkan dengan turun naik Crypto.

Dengan broker rakan kongsi Crypto Engine, anda boleh membuat deposit melalui hampir semua kad debit dan kredit utama. Deposit juga boleh dibuat melalui transfer bank, dompet elektronik seperti Neteller dan Skrill, dan dompet Bitcoin dan Ethereum. Crypto Engine memudahkan semua deposit dengan serta-merta.

Bagaimana Crypto Engine berfungsi?

Seperti yang dijelaskan di atas, Crypto Engine adalah perisian yang secara automatik membuat spekulasi mengenai turun naik crypto. Perisian ini kononnya berdasarkan algoritma yang dirancang dari strategi perdagangan pedagang kripto pakar. Tidak perlu dikatakan bahawa pengasas Crypto Engine adalah pedagang terkenal yang didakwa telah menghasilkan berjuta-juta melalui spekulasi dengan crypto.

Robot ini menggunakan strategi perdagangan lanjutan yang dikuasakan oleh kecerdasan buatan yang digunakan dalam teknik perdagangan yang dikenali sebagai perdagangan frekuensi tinggi. Sebagai tambahan, robot ini melaporkan bahawa ia menggunakan penjualan pendek untuk menjana keuntungan kerana kejatuhan harga. Crypto Engine bekerjasama dengan pelbagai broker robot untuk memastikan pengalaman pengguna yang sempurna. Fungsi broker ini meliputi pelaksanaan pesanan berdasarkan petunjuk bot dan pemudahcaraan transaksi. Kami telah menentukan bahawa semua broker yang bekerjasama dengan robot ini dikawal dengan baik.

Sebilangan besar dari mereka mengaku berada di bawah mandat pengawalseliaan badan-badan terkemuka seperti Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia (ASIC) dan Financial Conduct Authority (FCA). Peraturan broker adalah yang terpenting, kerana ini adalah jaminan bagi pengguna bahawa wang mereka selamat walaupun dalam hal broker tidak keluar dari perniagaan.

Seperti yang akan kita lihat nanti dalam tinjauan ini, yang harus anda lakukan untuk berdagang dengan Crypto Engine adalah membuka akaun, deposit modal minimum yang diperlukan, dan klik butang "Hidup". Anda memerlukan pengalaman atau kemahiran bukan komersial untuk menggunakan robot ini.

Soalan Lazim

Adakah Crypto Engine penipuan atau tidak?

Crypto Engine telah membuktikan dengan masa dan ulasan pelanggan bahawa laman web ini boleh dipercayai.

Boleh saya buat pengeluaran daripada Crypto Engine?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan cara yang sesuai untuk anda.

Berapa banyak saya perlu deposit dengan Crypto Engine?

Deposit minimum dengan Crypto Engine adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Daftar pada Crypto Engine di Malaysia?

Alternatif

Penarafan


Keselamatan
4.5
Sokongan
4.6
Reputasi
4.3
Pilihan pembayaran
4.7
Pengalaman pengguna
4.5
Keuntungan
4.4
Kemudahan penggunaan
4.8
Kedudukan keseluruhan
4.5
Tarikh penulisan artikel: