Bitcoin Pro Testimoni Pelanggan

Bitcoin Pro

Apa itu Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro adalah perisian berdasarkan algoritma yang boleh dipercayai yang secara automatik dapat menjalankan penyelidikan perniagaan dan melakukan transaksi. Algoritma ini terutama berdasarkan strategi perdagangan pedagang kripto yang terkenal. Pengasas Bitcoin Pro didakwa sebagai jutawan crypto yang membuat kekayaannya dengan strategi ini.

Bitcoin Pro biasanya bekerjasama dengan broker robot terpilih untuk menawarkan perkhidmatannya kepada pengguna. Robot menghubungkan ke sistem koridor ini dan memberi mereka isyarat untuk melaksanakannya. Pelari robot mempunyai sistem yang lebih dipercayai yang memastikan pelaksanaan isyarat yang dihantar seketika. Kelewatan pelaksanaan yang sedikit boleh menjadi kerugian, memandangkan kepantasan pergerakan pasaran cryptocurrency.

Adakah ia penipuan atau sah?

Berdasarkan pengalaman peribadi saya dan ulasan pelanggan, saya percaya bahawa Bitcoin Pro bukanlah satu penipuan.

Kami mencadangkan peniaga baru untuk meninggalkan tetapan risiko lalai. Bitcoin Pro ditetapkan pada kadar 10% setiap perdagangan secara lalai. Tahap risiko ini memastikan prestasi yang optimum dan pada masa yang sama menghadkan tahap risiko. Namun, ini tidak bermaksud bahawa anda tidak dapat menanggung kerugian. Seperti disebutkan di atas, ada risiko tinggi kehilangan modal yang dilaburkan dalam perdagangan margin. Aplikasi Bitcoin Pro nampaknya sah. Robot itu mendapat tinjauan hangat di Internet, dengan kebanyakan pengkritik mengatakan bahawa ia stabil. Kami menjalankan ujian demo Bitcoin Pro dan merasa senang digunakan. Sebagai tambahan, robot ini mempunyai langkah-langkah perlindungan data kelas tentera dan mematuhi Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) EU.

Maklumat - Bitcoin Pro
Nama perkhidmatan Bitcoin Pro
Laman rasmi www.Bitcoin Pro.my
Akaun demo Percuma
Mata wang akaun Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa antara muka Melayu, Inggeris
Tersedia di negara Malaysia

Bagaimana nak guna?

Dalam analisis asas, Bitcoin Pro mengimbas pasaran untuk mendapatkan data kualiti yang boleh diperdagangkan. Ini termasuk berita dan siaran media sosial. Lebih-lebih lagi, Bitcoin Pro dapat membezakan sumber berita yang boleh dipercayai dari yang palsu. Dalam analisis teknikal, robot ini dapat mengkaji corak pada ribuan carta dan menerima isyarat perdagangan berkualiti tinggi. Semua ini berlaku dalam beberapa saat, membolehkan Bitcoin Pro mengungguli pasaran.

Kami akan membincangkan langkah-langkah berikut, tetapi sebelum ini perlu diperhatikan bahawa Bitcoin Pro hanya tersedia di beberapa negara. Klik di sini untuk mengetahui sama ada ia tersedia di negara anda, atau baca rangkuman robot Bitcoin terbaik tahun 2019 kami untuk robot lain yang boleh anda cuba.

LANGKAH SATU: Daftar untuk akaun percuma
Langkah pertama dalam menggunakan aplikasi Bitcoin Pro adalah mendaftar untuk akaun percuma. Prosesnya agak mudah dan memakan masa kurang dari 2 minit. Lawati laman utama Bitcoin Pro dan isi borang di bahagian atas halaman.

Bitcoin Pro menghendaki anda memberikan nama anda mengikut ID kebangsaan anda, serta alamat e-mel dan nombor telefon kerja. Anda akan diminta untuk mengesahkan bahawa alamat e-mel dan nombor telefon adalah milik anda dengan mengesahkan pautan dalam e-mel anda dan menghantar SMS ke telefon anda.

LANGKAH DUA: Sahkan identiti anda
Setelah anda membuat akaun yang tidak berlesen, anda akan diberi broker afiliasi yang dikawal selia di bidang kuasa anda. Anda akan diminta untuk memberikan maklumat tambahan kepada broker, dan juga untuk mengesahkan identiti anda. Pengesahan identiti memenuhi kriteria Kenali Pelanggan Anda (KYC), yang telah menjadi wajib di hampir semua bahagian dunia.

Bitcoin Pro menghendaki pengguna memuat naik ID kerajaan dan akaun terkini dengan alamat semasa mereka. Proses pengesahan identiti mengambil masa beberapa jam. Kami percaya bahawa pengguna harus menganggap ini positif kerana menjaga keselamatan mereka. Mana-mana platform yang tidak meminta pengesahan ini kemungkinan besar merupakan penipuan.

LANGKAH KETIGA: Deposit sekurang-kurangnya $ 250
Setelah pengenalan dan pengesahan alamat, anda boleh membuat deposit. Bitcoin Pro memerlukan deposit minimum $ 250. Jumlah ini adalah modal anda, bukan nilai robot. Bitcoin Pro adalah robot tidak berlesen yang menghasilkan wang dengan mengenakan komisen kecil ke atas keuntungan yang dihasilkan dengannya.

Robot ini menerima deposit melalui kad debit dan kredit utama. Anda juga boleh membuat deposit menggunakan transfer bank dan e-wallet seperti WebMoney, Skrill dan Neteller. Deposit diterima melalui dompet crypto utama seperti Bitcoin dan Ethereum.

LANGKAH EMPAT: Perdagangan Demo
Anda mesti melalui akaun demo Bitcoin Pro untuk membiasakan diri dengan platform semasa. Ingat bahawa kesalahan kecil pada platform sebenar boleh menyebabkan kerugian besar. Demo akan membantu anda belajar bagaimana menetapkan risiko untuk setiap perdagangan dan ketika Bitcoin cenderung tidak stabil.

Akaun demo Bitcoin Pro dijalankan berdasarkan data sejarah dan dengan itu mensimulasikan keadaan pasaran sebenar. Hasil yang anda dapat melalui demo tidak jauh dari apa yang anda perolehi dengan perdagangan sebenar. Prestasi Bitcoin Pro hanya bergantung pada keadaan pasaran semasa, jadi kami tidak dapat menjamin apa-apa.

LANGKAH LIMA: Perdagangan secara langsung
Berdagang secara langsung dengan Bitcoin Pro adalah satu klik sahaja. Anda perlu menentukan tahap risiko yang anda bersedia terima untuk setiap perdagangan sebelum anda memulakan perdagangan. Kami mengesyorkan agar anda tidak mempertaruhkan lebih daripada 10% akaun anda untuk setiap perdagangan. Semakin tinggi risiko yang anda buat pada setiap perdagangan, semakin besar kemungkinan akaun anda akan meletup.

Bagaimanakah ia benar-benar berfungsi?

Robot broker terkawal adalah jaminan bagi pengguna bahawa dana mereka dilindungi. Pengawal selia seperti FCA dan ASIC menghendaki broker berkongsi modal pelanggan dan menyerahkan laporan berkala mengenai penggunaannya. Akibatnya, broker tidak dapat menggunakan deposit untuk tujuan lain selain dari yang dimaksudkan.

Bitcoin Pro seolah-olah bergantung pada kecerdasan buatan dan blockchain untuk penyelidikan dan operasi. Kecerdasan Buatan dan subkumpulannya dari Deep Learning (DL), Machine Learning (ML) dan Natural Language Processing (NLP) membolehkan Bitcoin Pro menjalankan penyelidikan perniagaan dengan anggaran kadar ketepatan sekitar 90%. Tahap ketepatan ini kononnya bermaksud bahawa bot setia setiap sembilan dari sepuluh transaksi.

Di samping itu, pembelajaran mesin (ML) membolehkan robot memperbaiki diri dengan memproses set data yang berbeza, sehingga meningkatkan produktiviti. Bahasa Deep Learning (DL) dan Natural Language Processing (NLP) membolehkan Bitcoin Pro melakukan analisis asas dan teknikal dengan cara yang sama seperti peniaga profesional, tetapi pada kadar yang lebih cepat.

Faedah

  • Menerima Kad Debit dan Kredit
  • Mesra pemula
  • Akaun demo percuma
  • Hasil yang tinggi

Soalan Lazim

Bolehkah saya mengeluarkan wang daripada Bitcoin Pro?

Ya sudah tentu. Anda boleh mengeluarkan wang dengan apa-apa cara yang sesuai untuk anda.

Apakah deposit minimum di Bitcoin Pro?

Deposit minimum di Bitcoin Pro ialah $250.

Daftar pada Bitcoin Pro di Malaysia

Alternatif

Penilaian

Keselamatan 4.5
Sokongan 4.4
Reputasi 4.9
Pilihan pembayaran 4.8
Pengalaman pengguna 4.3
Keberuntungan 4.6
Mudah untuk digunakan 5
Kedudukan keseluruhan 4.6
Tarikh:
Tarikh Diubah Suai:

Testimoni Pelanggan

Berdasarkan 3 ulasan malaysia di laman web kami, penilaian purata untuk produk ini Bitcoin Pro 4.5
4.5/5

Adakah terdapat sebarang ulasan negatif tentang Bitcoin Pro?

Kami tidak menemui sebarang ulasan negatif yang disahkan untuk Bitcoin Pro dalam kalangan pelanggan.
4.8/5.00
4.5/5.00
4.3/5.00

Tulis maklum balas