1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Apa itu Binomo?

Binomo adalah opsyen binari, matawang kripto, forex, dan platform dagangan CFD yang terkenal. Jika anda berminat untuk menggunakan platform ini, adalah di sarankan untuk anda mengetahui beberapa perkara tentang latar belakang dan peralatan yang tersedia. Dalam ulasan platform dagangan yang lengkap ini, kami meninjau alat dan fungsi berbeza yang terdapat pada platform.

Maklumat
Tajuk Binomo
Laman web rasmi www.Binomo.my
Akaun Demo Percuma
Mata wang Ringgit Malaysia, Dolar, Euro
Keuntungan sehingga 85%
Bahasa Melayu, Inggeris

Sekilas pandang, platform perdagangan Binomo menumpukan kepada teknologi. Sebagai pengguna, anda boleh memanfaatkan pergerakan atas dan bawah bagi aset asas. Ini dinyatkan di laman web apabila ia menjelaskan yang Binomo direka khusus untuk pedagang yang sedia memanfaatkan pergerakan harga mata wang, saham, dan komoditi.

Binomo di pakejkan untuk semua jenis pedagang dan pelanggan yang mencari akses untuk peralatan perdagangan yang berguna. Dan melalui cara laman web tersebut di reka dan di persembahkan, pedagang dengan mudah akan faham yang platform Binomo menampilkan set peralatan yang betul yang dapat membantu meningkatkan pengalaman perdagangan yang selaras.

Kelebihan

Akaun demo percuma
Deposit minimum yang rendah
Platform perdagangan yang maju
Hasil yang tinggi
Kebolehpercayaan dan keselamatan

Cara bermain Binomo?

Binomo Cara bermain Binomo?
Cara bermain Binomo?

Salah satu dari kelebihan utama platform perdagangan adalah pelaksanaan perdagangan yang lebih pantas. Pedagang tidak akan mengalami isu lag atau sambungan seperti kebiasaan di platform lain. Secara ringkas, Binomo membolehkan anda menikmati proses dagangan yang fleksibel dan lancar. Di bahagian kanan skrin, anda akan menemui papan pemuka dagangan di mana anda boleh melaksanakan perdagangan.

Kawasan perdagangan disusun kemas dan terdapat 'hotkeys' yang boleh anda gunakan bagi melengkapkan perdagangan. Di sebelah kiri skrin, anda mendapat akses kepada pelbagai pilihan. Di sini, anda boleh menyemak sejarah perdagangan anda, mempelajari beberapa strategi, atau melihat kalendar berita.

Pada bahagian atas skrin, anda boleh memilih aset yang hendak diperdagangkan. Apabila menggunakan platform ini, anda boleh menggunakan lebih dari satu carta. Dan peralihan dari satu carta ke carta lain menggunakan strategi yang berbeza amat mudah.

Bagaimana cara gunakan Binomo?

Binomo Bagaimana cara gunakan Binomo?
Bagaimana cara gunakan Binomo?

Dengan Binomo, anda boleh berdagang berdasarkan pergerakan pasaran untuk beberapa ketika. Anda boleh memilih waktu tamat perdagangan dan pilih pendek atau panjang. Selepas tempoh tamat, perdagangan ditutup dan anda boleh menjangkakan pembayaran yang tinggi atau kehilangan jumlah pelaburan.

Platform dagangan juga membolehkan anda untuk meramalkan pergerakan harga aset serta meletakkan wang anda ke arah yang anda harapkan. Tidak perlu risau berkenaan tahap pergerakan; Apa yang penting ialah mengetahui sama ada harga akhir adalah di atas atau di bawah titik kemasukan bagi mengumpul keuntungan. Di sini, keuntungan ditakrifkan oleh aset yang anda pilih.

Binomo - penipu atau tidak? Halal atau Haram?

Ini merupakan soalan yang lazim ditanya oleh pedagang. Ya, Binomo dilesen dan dikawal oleh Suruhanjaya Kewangan Antarabangsa (IFC) sejak Mei 2018. Selain itu, broker juga disahkan oleh CROFR.

Ini bermakna Binomo merupakan platform yang selamat dan boleh dipercayai untuk melakukan perdagangan.

Sebagai sebahagian daripada peraturan, platform dagangan telah dikumpul dalam Kategori 'A'. Ini merupakan tahap tertinggi yang mungkin, bermakna pedagang boleh menikmati hanya perkhidmatan yang terbaik. Semasa anda mendaftar akaun, dana anda akan dilindungi hingga €20,000.

Xem lại video

Soalan Lazim

Berapa banyak saya perlu deposit dengan Binomo?

Deposit minimum dengan Binomo adalah $250. Opinion-MY mencadangkan supaya anda mula dengan jumlah ini dan besarkan akaun anda dengan melabur semula keuntungan.

Adakah Binomo berisiko?

Terdapat risiko kecil dalam semua bentuk perdagangan, termasuklah ketika anda berdagang dengan Binomo.

Boleh saya buat pengeluaran daripada Binomo?

Binomo membenarkan pengguna untuk membuat pengeluaran pada bila-bila masa yang mereka mahu. Robot ini tidak menetapkan apa-apa had pengeluaran atau caj.

Daftar pada Binomo di Malaysia

Tarikh penulisan artikel:

Perkara diubahsuai tarikh:

Alternatif